Skip to content

Nykyaikainen kodin valaistus – olohuone, ruokasali ja makuuhuone

Hyvä valikoima valaistusvaihtoehtoja koko kodissa auttaa luomaan oikean ilmapiirin moniin aktiviteetteihin ja tunnelmiin. Huolellisesti valittu valaistus muuttaa tilan kirkkaaksi, vieraanvaraiseksi pyhäkköksi, jossa vieraasi tuntevat olosi rentoutuneeksi ja energiseksi.

Olohuone

Useimmat perheet viettävät olohuoneessa suurimman osan ajastaan ​​rentoutumiseen. Siksi on tärkeää, että tämän huoneen valaistus luo lämpimän ja vieraanvaraisen tunnelman ja tarjoaa riittävän valon monenlaisiin toimintoihin, kuten television katseluun, viihdyttämiseen ja ystävien lukemiseen.

Useiden eri valolähteiden, kuten secto valaisin, käyttö toimii täällä hyvin varmistaaksesi, että kaikki alueet ovat hyvin valaistuja. Pääkattovalaisimelle himmennyskytkimet tarjoavat monipuolimman ratkaisun, jonka avulla valoa voidaan laskea tai nostaa tarpeen mukaan.

Lisää tähän joukko seinävaloja, jotta valot jakautuvat tasaisesti keskustasta. Sytyttimet toimivat hyvin, kun ne heittävät valon kattoon, missä se heijastuu sitten takaisin alaspäin, mikä luo imartelevan valonpesua.

Valitse lopuksi täydentävät lattia- tai pöytälamput pehmeään ympäristön valaistukseen. Ne tulisi sijoittaa lähelle istuimia, jotta ne voivat tuplautua hyödyllisiksi valonlähteiksi lukemiseen ja sulkea työtä.

Ruokasali

Ruokasali on paikka viihdyttäville ystäville sekä rentojen perheen tapaamisten pitämiselle. Tämän huoneen tunnelman löytäminen oikein on avain nautinnollisiin juhliin ja stimuloivaan keskusteluun.

Ruokasalin päävalo on yleensä valo ruokapöydän yläpuolella. Tämä valaisee pöydän ja vetää silmän myös huoneen keskelle. Kun valitset valaisimen, joka sopii keskuskattovalaisimeesi, on tärkeää ottaa huomioon pöydän muoto.

Lisää tähän joukko seinävalaisimia, pöytävalaisimia tai lattiavalaisimia viihtyisän hehkuuden luomiseksi. Luo romanttinen asetus kahdelle himmentämällä päävaloa, kytkemällä lamput päälle ja lisäämällä muutama kynttilä pöytään.

Makuuhuone

Täysin valaistu makuuhuone yhdistää useita valaisinlähteitä rentoutumisen ja läheisyyden mahdollistamiseksi sekä pukeutumisen ja meikin lisäämisen mahdollistamiseksi.

Yöllä pehmeä, hellävarainen valaistus on välttämätöntä, jotta mielet voivat hidastaa ja valmistautua nukkumiseen. Sängyn molemmilla puolilla olevat yövalaisimet ovat ihanteellinen valaistus tällä hetkellä, koska ne luovat lempeän hehkua, jota voidaan käyttää myös lukemiseen.

Avatar
Imy

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)