Skip to content

Tapahtuma Valaistus ideat

Olivatpa sitten häät, yritystapahtumat tai muut erikoistilaisuudet, tapahtumien valaistus on tärkeä osa tapahtuman sisustusta. Monta kertaa erityinen tapahtumavalaistus tekee tai rikkoa tapahtuman. Se mitä luulin tekeväni on tarjota sinulle joitain tapahtumasuunnitteluideoita tapahtuman sisustamiseen sisällytettäväksi tapahtumasuunnittelun tarkistuslistaan.

Voit luoda minkä tahansa tyyppisen ilmapiirin valaistuksen avulla. Erityinen tapahtumavalaistus voi olla suhteellisen edullinen tapahtumakoristeen käyttö ja antaa sinulle mahdollisuuden saada maksimaalinen vaikutus.

Toinen suuri ja edullinen valaistuskäyttö on puiden valaistus. Nämä puut voivat olla takapihallasi; istutuskoneet, joita on jo tapahtumapaikalla tai vihreät, jotka vuokraat tapahtumaa varten, ja korosta ne sitten väreillä.

Teemasta ja sisustuksesta riippuen voit käyttää keltaista, vihreää, sinistä tai vaaleanpunaista nimetä muutamia värejä. Erityinen tapahtumavalaistus, joka käyttää juhlahuoneen lattian kehällä olevia LED-valoja, lisää väriä koko tapahtuman ajan, kun valot siirtyvät väristä pinksistä ja bluesista keltaisiin ja vihreisiin.

Lopuksi, toinen tapahtuman sisustusidea erityisellä tapahtumavalaistuksella on valaistujen pöydien ja palkkien käyttö. Useimmilla juhlavuokrausyrityksillä on joko nämä pöydät ja baarit varastossa tai ne voivat suositella yritystä, joka vuokraa tapahtumavalaisupöytiä pleksilasi- ja LED-valaisimilla.

Avatar
Imy

Comments (1) for post “Tapahtuma Valaistus ideat”

Leave a Reply

SidebarComments (1)