Skip to content

Juhlakoristeet – ideoita

Valitsemasi juhlakoristeet voivat olla suora tekijä lomatapahtumiesi ilmapiirissä ja tunnelmassa. Juhlisitpa sitten ystävänpäivää, syntymäpäivää, vuosipäivää tai suurta vapaapäivää, tapahtuman sisustuksen tulee edustaa visuaalisesti tapahtuman teemaa

Teemat

Useimmat juhlat alkavat teemalla, kuten ystävänpäivä, joulu tai “hyvää syntymäpäivää”. Tietenkin haluat valita juhlakoristeet vastaavasti, mutta entä jos juhlissa ei ole tiettyä teemaa? Luo teema! Jotain niin yksinkertaista kuin väri voi auttaa kirkastamaan tilaa (ja tunnelmaa) paljon tehokkaammin kuin tyypillinen valkoinen pellavapalvelu. Harkitse värikkäiden juhlakoristeiden lisäämistä luodaksesi “värimaailman” epäteemaiselle tapahtumalle.

Pöytäliinat, lautaset ja lautasliinat

Valitse tapahtumaasi vastaavat aiheelliset juhlatarvikkeet. Ystävänpäiväksi muutama punainen pöytäliina, jossa on sydäntä tai amoripainatus, voi tehdä ihmeitä tuoda romanttinen tunnelma mihin tahansa kokoontumiseen. Ota se askel pidemmälle sopivilla lautasilla, kupeilla ja lautasliinoilla, ja vieraasi voivat kuljettaa idean mukanaan koko tapahtuman ajan.

Banderollit ja ilmapallot

Riippumatta juhliesi teemasta, heliumilla täytetyt ilmapalloja ja räätälöityjä (tai tehdasvarasto) bannereita ovat loistava tapa luoda täysi vaikutus juhlaan. Ylisuuret “Hyvää syntymäpäivää” tai “Onnittelut” -bannerit ovat ihanteellisia juhlakoristeita kunniavieraiden tunnustamiseksi peittäessä tyhjä seinätila viihdyttävällä tavalla.

Juhla suosii

Aina on hyvä idea järjestää jonkinlaisia ​​juhlatilaisuuksia – kuten lahjapusseja tai kertakäyttöisiä “pöytäkameroita” -, mutta lapsen juhliin juhla suosiminen on ehdottoman välttämätöntä. Pitämällä kazoot, meluvalmistajat, terävät hatut, minipulmakuvat, värityskirjat ja värikynät kätevällä tasolla lapsesi tapahtumassa voi auttaa näitä pientä pieniä vaimoja kyllästymään ja tyytymättömyyteen.

Avatar
Imy

No comments yet.

Leave a Reply

SidebarComments (0)